Over ons

Geen uitdaging te groot

Het produceren van meubels op maat is geen probleem voor De Linde. Onze collectie vindt u in diverse slaapspeciaalzaken en/of woonwinkels door heel Nederland.

Productie in eigen fabriek

Hierin zijn we één van de weinige.

Kwalitatieve afwerking

Alle meubels worden in eigen spuiterij afgewerkt.

Eigen kleurencollectie

Een zeer compleet kleurenaanbod.

De Linde

Meubelfabriek De Linde fabriceert al meer als 25 jaar eiken meubels. De collectie is zeer compleet en bestaat uit ledikanten en overige slaapkamermeubelen. Het produceren van meubels op maat is geen probleem voor De Linde. Tevens bevat de collectie ook bedbodems en zorgbedden. De productie van de meubels vindt geheel plaats in eigen beheer in de fabriek in Volkel. Hierin zijn we één van de weinige. Onze collectie vindt u in diverse slaapspeciaalzaken en/of woonwinkels door heel Nederland.

Unieke afwerking

Alle meubels worden in eigen spuiterij afgewerkt. De mogelijkheden hierin zijn zeer uitgebreid. Eén van de kleurencollecties die De Linde beheerst is het CBM collectief. Om de klant nog beter tot dienst te zijn hanteert De Linde hiernaast nog een eigen kleurencollectie en ook kleuren naar kleurstaal behoren tot de mogelijkheden. Dit alles maakt het kleurenaanbod zeer compleet.

De algemene levertijden bedragen vier tot zes weken. Het aanbod in seniorenledikanten, nachtkastjes, bedbodems en zorgbedden is binnen 1 tot 2 weken geleverd, ongeacht de afmeting van het ledikant. Wilt u meer weten over de producten die De Linde in de collectie voert neem dan contact op.

Contact
a2hs_explain
a2hs_tap
a2hs_then